Søk
  • WH Sportskarate

Heisann Medlemmer

Heisann alle sammen. Vi må som alle andre sentre gjøre våres del og forholde oss til restriksjonene vi har fått av myndighetene for å bidra til å bekjempe korona viruset. Dessverre ser det ut som dette kan bli langvarig, men vi får bare følge med på utviklingen.

Vi holder derfor stengt inntil vi får beskjed om at vi kan åpne, og sender selvfølgelig ikke ut flere kontingenter så lenge dette varer. Vi beklager at det har blitt sånn, men lite vi kan gjøre med det.

Klubben har søkt om støtte i denne perioden, slik alle andre idrettslag også har mulighet til, så vi håper at det vil ordne seg.

Vi skal ikke legge under en stol at klubben allerede nå sliter med den økonomiske delen, siden alle inntekter nå er borte, og håper derfor at situasjonen skal bli bedre raskt. Vi får se!

Uansett ønsker vi dere alle alt vel, og håper dere er friske og raske😊


Ved spørsmål må dere bare ta kontakt.


Mvh

Jørn Ove W. Hansen

Daglig leder

68 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Oppdatering fra NIF og Kampsportforbundet

Kravene får NIF og Kampsportforbundet er nå blitt lettet på. Vi har derfor mulighet etter påske å kjøre organisert trening, men bare i grupper på 5 stk samtidig. Hvis dette skal gjennomføres, kan vi i

Angående koronaviruset.

Dessverre har vi som alle andre treningssentre også måttet stenge senteret inntil videre pga korona viruset. Dette er beklagelig, men vi må alle være med på denne dugnaden. Vi kommer tilbake med infor